Silvennoinen & Maijanen Band Kulttuuritalo Virrassa 25.10.2017

Tapahtuman kuvaus

Pave Maijanen ja Heikki Silvennoinen tapasivat ensi kertaa jo 70-luvulla, mutta Silvennoinen & Maijanen Band juontaa juurensa muusikoiden yhteiseen esiintymiseen Saariselällä noin kymmenen vuotta sitten. SMB ei miesten omien kiireiden takia ehdi esiintyä usein. Pave Maijanen keikkailee projektiluonteisesti, ja Silvennoisen oma blues/rock-kokoonpano sekä Kummeli–kuviot ovat pitäneet miehen kiireisenä, joten kaverukset ovatkin innoissaan tulevista yhteisistä esiintymisistä.

Syyskeikoille Silvennoinen & Maijanen Band lähtee lokakuussa, jolloin on luvassa konserttisalikeikkoja ympäri maan. Keikkakiertue starttaa Imatralta. Konsertti on väliajallinen – ensimmäinen setti on akustinen, toinen setti sähköinen. Illan aikana kuullaan muun muassa Paven suomenkielisiä hittikappaleita sekä englanninkielisiä ikiklassikoita vuosikymmenten varrelta molempien artistien ohjelmistosta. Konsertin loppupuoliskolla kuullaan 1960–1970 -lukujen brittiläistä ja kotimaista rock’n’rollia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock’n’Roll Bandin kappaleita. ”Sekä tietysti bluesia, Heikkihän on yksi merkittävimmistä suomalaisista blueskitaristeista!” Maijanen lisää.
Silvennoinen & Maijanen Bandin kokoonpano:
Heikki Silvennoinen, kitara ja laulu
Pave Maijanen, laulu ja kitara
Jani Auvinen, rummut
Janne Rajala, basso

SMB tarjoaa yleisölleen rautaisen ja monipuolisen musiikkielämyksen, jollaista ei kovin usein pääse katsomaan ja kuuntelemaan. ”On hienoa soittaa yhdessä, kun homma toimii saumattomasti vuosi toisensa jälkeen vaikka keikkoja ei koko ajan tahkotakaan”, Maijanen ja Silvennoinen toteavat yhdessä.

Tämä esitys ei jätä kylmäksi - tervetuloa Kulttuuritalolle!

Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Virta

Virastokatu 1
Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 31 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Kulttuuritalo Virta, Imatra

Tulosta