Ooppera encore: Tosca

Tapahtuman kuvaus

Metropolitan-oopperan edellinen Toscan ohjaus (tekijänä Luc Bondy) muistetaan Suomessa Karita Mattilasta, mutta se muistetaan myös synkästä näyttämökuvasta. Nyt tämä ongelma on korjattu. David McVicarin kauden toinen uusi produktio sijoittaa Toscan alkuperäisille tapahtumapaikoilleen Roomassa. Kirkkojen, palatsien ja patsaiden kopioiden valmistaminen Toscan lavasteiksi oli hyvässä vauhdissa jo keväällä, kuten saimme todistaa kuluneen kauden väliaikaohjelmassa. Toscan roolin laulaa Kristine Opolais ja aviomies Andris Nelsons johtaa orkesteria. Cavaradossi on alun perin ilmoitetusta poiketen tenori Vittorio Grigolo. Bryn Terfel kiduttaa Scarpiana.

Kapellimestari: James Levine. Ohjaus: Sir David McVicar; Lavastus ja puvut: John Macfarlane; Valot: David Finn; Koreografia: Leah Hausman.

Rooleissa Sonya Yoncheva (Tosca), Vittorio Grigolo (Cavaradossi), Bryn Terfel (Scarpia), Patrick Carfizzi (Sakristaani).

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Päivä Aika
30.01.2018 18:00 - 21:30

Tapahtumapaikka

Finnkino Strand

Brahenkatu 5, Lappeenranta

Yhteystiedot

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää


Oletko järjestämässä tapahtumaa, mutta et ole vielä rekisteröitynyt?Rekisteröidy
Rekisteröitynyt tapahtumanjärjestäjä?
Kirjaudu
  • logo