Kulttuurityöryhmä Tomeran taidetyöpajat Joutsenon kirjastolla

Tapahtuman kuvaus

Kulttuurityöryhmä Tomera järjestää maksuttomia taidetyöpajoja lapsille ja nuorille Joutsenon kirjastolla:

MOSAIIKKI -TYÖPAJA LA 23.9.2017 KLO 12–14

Työpajassa valmistetaan mosaiikkitekniikalla rintakoru tai magneetti muotoilemalla massasta pohja ja koristelemalla se. Työn saa itselleen kirjastolla järjestettävän näyttelyn jälkeen. Työpaja on suunnattu yli 4-vuotiaille. Alle kouluikäiset osallistuvat yhdessä tutun aikuisen kanssa.

RUSKA -TYÖPAJA LA 21.10.2017 KLO 12–14

Työpajassa toteutetaan yhteinen suuri maalaus syksyn väreistä. Valmiista maalauksesta osallistujat saavat leikata ja tyylitellä itselleen kirjanmerkin. Lopuista maalauksen osista koostetaan yhteisesti ruska-aiheinen teos kirjastolle. Työpaja on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

IHAN SOLMUSSA -TYÖPAJA LA 25.11.2017 KLO 12–14

Työpajassa suunnitellaan ja valmistetaan rannekoru, riipus tai avaimenperä solmutekniikoita käyttäen. Mahdollisuus hyödyntää kierrätysmateriaaleja, kuten helmiä, nappeja tai pienesineitä. Työn saa itselleen kirjastolla järjestettävän näyttelyn jälkeen. Työpaja on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Työpajat järjestetään Joutsenon kirjaston musiikkihuoneessa (Keskuskatu 2). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Pajoihin mahtuu 20 osallistujaa. Työpajat materiaaleineen ovat osallistujille maksuttomia.
Lisätietoa osoitteesta: taidetomera@gmail.com

KULTTUURITYÖRYHMÄ TOMERAN PUOLESTA TERVETULOA!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Joutsenon kirjaston musiikkihuone

Keskuskatu 2
Lappeenranta

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo