Jokeri Pokeri Box -taikashow

Tapahtuman kuvaus

JOKERI POKERI BOX! 40-v Juhlakiertue ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille” - koulukeskuksen auditoriossa pe 6.10. klo 18.00. Liput 10€, alle 2 v. maksutta. Kesto n. 1 h.

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto aloittaa syksyllä 2017 koko seuraavan vuoden kestävän 40-v. taiteilijajuhlakiertueen yhdessä avustaja-vaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatusten lukua Simon tapaan. Ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

- Taikuus kuuluu kaikille. Siksi JuhlaShown nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille” , kertoo Simo ja jatkaa:

- Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityksessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Savitaipaleen koulukeskuksen auditorio

Koulutie 7
Savitaipale

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Jokeri Pokeri Box
  • Yhteyshenkilö Simo Aalto
  • Puhelin: 044 299 8155
  • Sähköposti simo@simoaalto.com

Luokitus


Tulosta