Minna Canth: Anna-Liisa

Tapahtuman kuvaus

Rakkaus, himo, synti. Ikiaikaiset teemat hengittävät nuoruuden pulssilla. Vanhahtava suomen kieli istuu nykynuorten portaan asenteella ja uskalluksella.

Taidekoulu Estradin teatterilinja esittää 100 vuotiaan Suomen kunniaksi sovituksen Minna Canthin kuuluisasta Anna Liisa teoksesta. Näytelmä kertoo nuoresta Anna Liisasta, joka vuosia sitten, oltuaan suhteeseen perheensä rengin kanssa, ajautui olosuhteiden pakosta tappamaan lapsensa. Anna Liisa säilytti salaisuutta neljä vuotta, mutta nyt menneisyys palaa vaatimaan veronsa. Onko mahdottomasta tilanteesta ulospääsyä, jos naisen omalla tahdolla ei ole mitään merkitystä?

Anna Liisa on sovitettu nykypäivän teatteriin vahvalla fyysisellä ilmaisulla, ja näytelmä on sen tehneiden nuorten näköinen. Tänä lukuvuonna 2016-2017 teatterilinjan opetuksen monipuolisuus näkyy siinä, että oppilaat ovat osallistuneet ohjaamiseen tasavertaisesti opettajan kanssa. Anna-Liisan ohjaajana on toiminut Sanni Kilpiä. Näytelmän dramaturgia on ryhmän yhteisten kokeilujen ja päätösten muovaama. Anna-Liisan roolin tekee Sara Repo.


Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Taidekoulu Estradi

Teollisuuskatu 9
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 6 €
Aikuiset 12 €

Yhteystiedot

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo