Kansallisen veteraanipäivän 27.4.2017 tilaisuudet Parikkalassa

Tapahtuman kuvaus

Seppeleenlasku ja lippulinna Parikkalassa sankarivainajien muistomerkeillä klo 13. Lippulinnassa veteraanijärjestöjen liput. Saaren ja Uukuniemen muistomerkeillä hiljainen kukkalaitteen lasku.

Veteraanipäivän tapahtuma yläkoulun ja lukion oppilaille klo 14 Kirjolan koululla, jossa Eija ja Jouko Tykkyläisen koostama esitelmä. Esiintyjinä myös Julia Heiskanen, piano sekä Parikkalakvartetti. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös sotiemme veteraanit ja veteraanien puolisot seuralaisineen sekä veteraani- ja sotainvalidijärjestöjen edustajat. Parikkalan kunta ja seurakunta.

Illalla klo 18 Musiikkimatka tuntemattomaan - Elämyskonsertti Harjulinnassa klo 18. Konsertissa esiintyvät Ville Kuusisto, Marja-Leena Luumi, Mika Albertsson sekä Muistelo-orkesteri. Tervetulosanat kunnanjohtaja Vesa Huuskonen.

Väliajalla kahvitarjoilu, vapaa pääsy. Kulttuuritoimi.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Useita tapahtumapaikkoja

Suomi Parikkala
Parikkala

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Parikkalan kunta / kulttuuritoimi
  • Puhelin: 044 7811 297

Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo