Liiku koiran kanssa -tapahtumapäivä

Tapahtuman kuvaus

Ohjelma alkaa hyväntekeväisyys-koiramarssilla klo 10.30. Reittien pituudet 6km ja 3km. Royal Canin lahjoittaa jokaisesta koiramarssiin osallistuvasta kilon koiranruokaa löytöeläinkoti Kaskivaaralle.

Ohjelmassa on erilaisten koiraliikuntalajien näytöksiä ja lajiesittelyitä klo 12 alkaen. Näytöslajeina nähdään agilityä, doboa, rallytokoa, nose workia sekä mejää.

Agilityn möllikisat alkavat klo 14.30.

Tapahtumassa on mukana monipuolinen kattaus koira-alan näytteilleasettajia, mm. Wuoksen Agility Urheilijat, Koirakylpylä-hotelli Elämäni koira, Urheilukoirahieroja Suvi Romppainen, Koirakoulu Nuusku, Saimaan pelastuskoirat ry, Imatran palveluskoirayhdistys, SuperPet Imatra, Koirapalvelu Heartraiders, Saimaan Snapit, Kaakon noutajakoirayhdistys, Eläinhoitola Pieni Varis ja löytöeläinkoti Kaskivaara.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järj. Wuoksen Agility Urheilijat ja MuruMove.

HUOM! Koirat tulee käyttää tarpeillaan aidatun alueen ulkopuolella ja jätökset on korjattava pois. Jos hallissa sattuu pissa-/kakkavahinko, jätesakko 10 € maksetaan käteisellä makkaranpaistopisteen kassaan. Halliin ei saa tuoda juoksuaikaisia narttuja eikä koiria, joilla on jokin tarttuva tauti. Koirien tulee olla rokotettuja SKL:n määräysten mukaisesti.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Wuoksen Agility Urheilijoiden harjoitteluhall

Varikkokuja 5
Imatra

YhteystiedotEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo