Sarviniemen arkkitehtisuunnittelun yleisötilaisuus

Tapahtuman kuvaus

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö on aloittanut suunnitteluyhteistyön Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen kanssa Taipalsaaren Sarviniemessä. Sarviniemi on Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön uusin alue ja keskeinen Saimaa Geoparkin käyntikohde. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa suunnitelmat, jotka toteuttamalla Sarviniemestä tulee vetovoimainen kohde, ja alue palvelee paikallisia virkistyskäyttäjiä sekä matkailutoimintaa kestävästi ja laadukkaasti.

Arkkitehtisuunnittelusta vastaavat Aalto-yliopistosta pian valmistuvat maisema-arkkitehti Tuuli Salovuori ja arkkitehti Jenni Salomaa. He saapuvat tiistaina Taipalsaarelle esittelemään luonnoksia Sarviniemen tuleville rakennuksille, rakenteille sekä maisemanhoidolle. Suunnitelmia on mahdollista kommentoida ja esittää myös omia näkemyksiä Taipalsaaren kunnantalolla 12.12.2017 klo 17.30 alkavassa yleisötilaisuudessa. Sarviniemen suunnitelmia koskeviin kysymyksiin ovat vastaamassa myös Virkistysaluesäätiön ja Taipalsaaren kunnan edustajat.

Tilaisuudessa on mukana ja toiminnastaan kertomassa myös Saimaa Geopark -yhdistys. Lisäksi samaan aikaan Taipalsaaren kunnantalolla on näytteillä Muinaisilla rannoilla -valokuvanäyttely, joka on tuotettu Sarviniemi retkikohteeksi -hankkeessa.

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Taipalsaaren kunnantalo, Keulasali

Kellomäentie 1
Taipalsaari

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö
  • Yhteyshenkilö Mari Matikainen
  • Puhelin: 050 301 3083
  • Sähköposti sarviniemi2017@gmail.com

Luokitus


Tulosta