Monologeja Etelä-Karjalasta noin sadan vuoden takaa - Sivulliset osalliset

Tapahtuman kuvaus

Sata vuotta sitten Suomessa kuohui. Joulukuussa annettu itsenäisyysjulistus ei kuohuntaa rauhoittanut. Moni joutui tapahtumien pyörteeseen tahtomattaan.

Paikallisten tekijöiden työryhmä esittää joulukuussa kolme 10 – 15 minuutin mittaista lyhytelokuvaa Etelä-Karjalasta noin sadan vuoden takaa.
Monologit kulkevat nimellä Sivulliset osalliset – Ihmiskuvia itsenäistymisvaiheen Etelä-Karjalasta

Monologeina toteutetut teokset kertovat aidoista henkilöistä ja tapahtumista nykyisen Imatran, Lappeenrannan ja Parikkalan alueella.
Ne esitetään Imatralla (pe 8.12. klo 18, Imatran taidemuseo), Parikkalassa (su 10.12. klo 12 Harjulinnan kunnantalo) ja Lappeenrannassa (ma 11.12. klo 18, Etelä-Karjalan museo).
Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Hanke on saanut juhlavuoden Suomi 100-ohjelmastatuksen ja tukea Etelä-Karjalan liitolta, Lappeenrannan ja Imatran kaupungeilta sekä Parikkalan kunnalta.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Etelä-Karjalan museo

Kristiinankatu 15
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo