Lappeenrannan kaupungintalon Joulukalenteri

Tapahtuman kuvaus

Joulukalenteri on Lappeenrannan kaupungin ideoima ja Etelä-Karjalan liiton tukema hanke, joka on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Joulukalenteri sijaitsee Lappeenrannan kaupungintalossa, Iso-Kristiinan puoleisella kävelykadulla.

Joulukalenteri rakennetaan juhlavuoden teeman mukaisesti YHDESSÄ lasten ja nuorten parissa toimivien tahojen kanssa. Kalenterin toivotaan tuottavan yhteisöllisyyttä ja iloa sekä kokijoille että toteuttajille. Jokainen toimija toteuttaa vuorollaan yhden kalenterinäkymän pääsääntöisesti sähköisessä muodossa. Tallenne on esillä päivän kaupungintalon 1. kerroksen jouluikkunassa 1.12 – 24.12.2017. Kalenterin eri näkymät kuvaavat karjalaisen joulun perinteitä, nykypäivää ja tulevaisuutta. Se on ikkuna karjalaiseen mielenmaisemaan ja joulunajan viettoon. Esimerkiksi Kameraseuran kauniit luontokuvat ja lasten tekemät videot ja neonvalo-teokset esittelevät eri puolia eteläkarjalaisesta elämästä.

Joulukalenterin tekemiseen osallistuu yli kaksikymmentä eri toimijaa, mm. Unicef, Lappeenrannan Seurakunta, Lappeenrannan alakoulut, Saimaan Nuorisoseurat, Tanssiopisto, kaupunginteatteri, Saimaan Muodostelmaluistelijat, Kuvataidekoulu, Taidekoulu Estradi ja monet muut. Ikkunan somistaa Taito Etelä-Karjala.
Hankkeen koordinoinnista vastaa Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku.


Lisätietoja

Jesse Jokimies
hankkeen koordinaattori
jesse.jokimies@lappeenranta.fi
ja
Minna Pirilä-Martti
minna.pirila-martti@lappeenranta.fi

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Lappeenrannan kaupungintalo

Villimiehenkatu 1
Lappeenranta

Lippuhinnat

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Etelä-Karjalan Lastenkulttuurikeskus Metku

Tulosta