MAANINKAVAARA - IRTI-teatterilla

Tapahtuman kuvaus

Kulttuurin metsästäjät ry esittää Miika Nousiaisen romaanin perustuvan

MAANINKAVAARA
Dramatisointi Teemu Salohalme
Ohjaus Sami Sivonen

Näyttämöllä
Lauri Haltsonen (Martti)
Viena Kostamo (Heidi)
Tekninen toteutus Emmy Haltsonen
Järjestäjät Ville-Pekka Lamberg ja Atte Asikainen

Näytelmä kertoo isästä ja tyttärestä, Martista ja Heidistä, jotka kokevat menetyksen. Kestävyysjuoksua harrastanut veli Jarkko katoaa. Valmentajaisän keinot työstää omaa suruaan ovat vähissä, joten Heidi ehdottaa isälleen, että hän jatkaisi valmentamista. Heidi ei kuitenkaan osaa aavistaa minkälaiseksi elämä muuttuu, kun tavoitteeksi muuttuu Martin toive nostaa suomalainen kestävyysjuoksu takaisin Vasalan, Virénin ja Maaningan tasolle.

Tämä humoristinen tai tragikoominen näytelmä on kolmas ja uusin dramatisointi Miika Nousiaisen toisesta romaanista, joka palkittiin Kalevi Jäntin palkinnolla vuonna 2009. Muita Nousiaisen menestyskirjoja ovat Vadelmavenepakolainen, Metsäjätti sekä Juurihoito. Kaikista romaaneista on olemassa näytelmädramatisoinnit.

Kulttuurin metsästäjät jatkavat suomalaisuuden tutkimista, kuten jo kesällä 2016 Tarina villistä idästä -näytelmässä. Suomalainen mies on suurennuslinssin alla, mutta myös aikuistuvan nuoren naisen ääni saadaan kuuluviin. Näytelmää on harjoiteltu kesäkuusta lähtien ja ensi-ilta nähdään 10.9. klo 19.00 IRTI-teatterilla.

Näytelmän kevyt lavastus mahdollistaa kiertueen, ja esityksen voi Imatran lisäksi nähdä Lemillä, Ruokolahdella, Pertunmaalla, Suomenniemellä, Simpeleellä sekä Aholassa.
Lisätietoja: kulttuurinmetsastajat@gmail.com

Websivuille

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

IRTI-teatteri

Asemäentie 6
Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Aikuiset 14 €
Eläkeläiset 12 €
Opiskelijat 12 €

Yhteystiedot

Luokitus


Tulosta