YLEISÖLLE AVOIN HAUTAUSALAN NÄYTTELY HOLIDAY CLUB SAIMAALLA LAUANTAINA 16.9.2017 klo 11.00-13.00

Tapahtuman kuvaus

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:llä on käynnissä 75. toimintakausi suomalaisen hautauskulttuuriin vaalijana ja yksityisten hautaustoimistojen edunvalvojana. Liiton 75-vuotisjuhlakokous pidetään Lappeenrannassa, Holiday Club Saimaalla, 15.-17.9.2017.

Liittokokouspäivien yhteydessä on myös hautausalan uusimmat tuotteet esillä ja alan ammattilaiset vastaamassa kysymyksiin hautaamisesta.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry järjestää liittokokouspäiviensä yhteydessä yleisölle avoimen hautausalan näyttelyn lauantaina 16.9.2017 klo 11.00-13.00. Holiday Club Saimaalla (Rauhanrinne 1, 55320 Lappeenranta). Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Näyttelyssä on esillä hautausalan tuotteita, arkkuja sekä uurnia ja myös hautakiviä. Suomen Hautaustoimistojen Liiton osastolla annetaan tietoa ja neuvontaa hautausjärjestelyihin liittyen.

Tilaisuudessa on myös saatavana hautausjärjestelyni -vihkosta maksutta. Hautausjärjestelyni -vihkonen on tarkoitettu niille, jotka haluavat ennakkoon suunnitella tai kertoa oman kuolemansa jälkeen toivomuksia hautausjärjestelyihinsä liittyen.

Liittomme on myös tehnyt ErikoisTiimalasi -lehden joka on laaja tietopaketti omaisille kuoleman jälkeen hoidettavista asioista. Lehti on saatavana näyttelystämme.

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Holiday Club Saimaa

Rauhanrinne 1
Lappeenranta

YhteystiedotEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo