POP! 60-luvun kultaiset kimulit

Tapahtuman kuvaus

Teatteri Imatran pikkujoulukauteen kuuluu musikaali, joka tuo lavalle naisenergian, 60-luvun nostalgiset kappaleet, hulvattoman villit tanssit sekä häikäisevän värikylläiset puvut.
Pop! 60-luvun kultaiset kimulit kertoo ajasta, joka suurille ikäpolville on juuri sitä oikeaa aikaa. Silloin mentiin, oltiin nuoria ja elettiin unelmilla. Musikaalin viisi kimulia elävät läpi tunnelmia, tilanteita ja muistoja tuosta kultaisesta vuosikymmenestä.
Musikaaliasujen suunnittelijana vierailee Jarkko Valtee, joka on luonut ympäri Suomea show-, teatteri- ja artistipuvustuksia. Teoksen koreografiasta vastaa Osku Heiskanen.
Viitenä hurmaavana naisena nähdään jo Suklaasydän–musiikkinäytelmässämme valloittanut
Elina Aalto (vier.), mm. Nine ja Aikuinen Nainen –musikaaleista tuttu Laura Heinonen (vier.), Veriveljet ja Hiprakkainen Esiliina –musikaalien naistähti Pirja Arponen (vier.) sekä oman talomme
upeat näyttelijättäret Hanna Kaskela ja Ulla-Maija Järnstedt.
Kapellimestarina toimii Lauri Kuosa (kosketinsoittimet) sekä orkesterissa ovat mukana myös Heikki Kaskela (kosketinsoittimet) sekä Pekka Seppänen (lyömäsoittimet).
Ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 28.10.2017.

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Teatteri Imatra

Kallenkuja 3, Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Aikuiset 30 €
Eläkeläiset 28 €
Opiskelijat 28 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää


Oletko järjestämässä tapahtumaa, mutta et ole vielä rekisteröitynyt?Rekisteröidy
Rekisteröitynyt tapahtumanjärjestäjä?
Kirjaudu
  • logo