Mauri ja vähä-älypuhelin

Tapahtuman kuvaus

Veera Salmi:
Mauri ja vähä-älypuhelin
Imatralainen 8-vuotias Mauri ei katso enää lastenohjelmia sillä hänellä on suunnitelma. Mauri aikoo kaivaa tunnelin Egyptiin koska hänen paras kaverinsa Bashir on juuri muuttanut sinne.
Mauri asuu äitinsä kanssa kaksin. Äiti kertoo ettei heillä ole varaa Egyptin matkaan, eikä edes uuteen älypuhelimeen – vaikka Maurin oma vanha puhelin on täysin mäsä. Eräänä yönä Maurin puhelin muuttuu kuitenkin huippuälypuhelimeksi, jonka avulla Mauri saa yhteyden Nakuna Uusi-Pebassa asuvaan kummalliseen Halihalien heimoon. Omanlaisiaan ovat myös Maurin sademetsiä pelastava äiti ja luokkakaveri Chi, joka ei koskaan sano sanaakaan.
Veera Salmen kiitetyn lastenkirjan dramatisointi nähtiin Suomen Kansallisteatterissa keväällä 2016. Tämä musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.
Dramatisointi on Harri Nousiaisen ja musiikin on säveltänyt Maija Ruuskanen.
Rooleissa Aki Honkatukia ja Hanna Kaskela.
”Tunnelin kaivaminen ei ole laitonta mutta siitä tulisi luultavasti ongelma jos talomummit näkisivät sen. Talomummeja on hyviä ja pahiksia. Heitä on kolmea lajia. On huivimummeja, lippismummeja, ja sitten yks kukkatäti. Talomummit on yleensä ihan kilttejä ja herttaisia ja joskus käy niin hyvä tsägä, että me saadaan niiltä suklaanappeja ja silloin me sanotaan, kiitoksia arvon rouvat ja madaam ja tänksjuu ja welkam ja helou.”
Esitystä suositellaan yli 4-vuotiaille.
Ensi-ilta Teatteri Imatran Pikku Hiisi -näyttämöllä 30.8.2017.
Kesto noin 50 min

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Teatteri Imatra, Pikku Hiisi näyttämö

Esterinkatu 11, Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 11 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki/Teatteri Imatra

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää


Oletko järjestämässä tapahtumaa, mutta et ole vielä rekisteröitynyt?Rekisteröidy
Rekisteröitynyt tapahtumanjärjestäjä?
Kirjaudu
  • logo