MLL:n kaverikoulutus

Tapahtuman kuvaus

Kaveritoiminta on piirin organisoimaa, ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Toiminta on suunnattu 4-17 -vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Tavoitteena on parantaa lapsen tai nuoren ja hänen perheensä elämänhallintaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, tarjota lapselle tai nuorelle turvallinen ja luottamuksellinen suhde, ehkäistä ongelmien kasautumista sekä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä lapsen tai nuoren sosiaalisia taitoja ja itsetuntoa vahvistamalla.

Kaverista voi olla apua esimerkiksi silloin jos lapsi tai nuori ei löydä kavereita, lapsi tai nuori kokee itsensä yksinäiseksi, vapaa-ajalla ei ole mielekästä tekemistä, koulu ei suju toivotusti tai omasta lähipiiristä ei löydy aikuista juttuseuraa tai harrastuskaveria.

Kaveri on täysi-ikäinen ja hän on saanut kaveritoimintaan koulutuksen. Hän on kiinnostunut lasten ja nuorten auttamisesta ja haluaa antaa vapaa-aikaansa tähän. Kaveri on tavallinen ja luotettava aikuinen, joka noudattaa vapaaehtoistyön eettisiä periaatteita, joita ovat mm. vaitiolovelvollisuus ja vastavuoroisuus.

Kaverikoulutus Lappeenrannassa 16.9. alkaen. Ilmoittautumiset 8.9. mennessä sanna.vahasarja@mll.fi p. 0400 873 603

Katso video

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1
Lappeenranta

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kymen piiri
  • Yhteyshenkilö Sanna Vähäsarja
  • Puhelin: 0400873603
  • Sähköposti sanna.vahasarja@mll.fi