Kraanat auki!

Tapahtuman kuvaus

Musikaali arjen kauneudesta ja kauheudesta

Kraanat auki!

Käsikirjoitus ja ohjaus Susanna Haavisto
sävellykset Juha Tikka
Näyttämöllä Maija Rissanen ja Elsa Saisio

Eija Ahvon ja Susanna Haaviston pienoismusikaali Kraanat auki! oli vuonna 1995 suurmenestys Helsingin Kaupunginteatterissa.

Uudessa, 2010-luvulle päivitetyssä versiossa loistavat karismaattiset näyttelijä-laulajat Maija Rissanen ja Elsa Saisio. Ystävyyden merkitys on sama 1990-luvulla ja 2010-luvulla. Äitiys, vanhemmuus, perhe ovat samoja, vaikka muutoksiakin on. Arki on arkea, oli vuosituhat tämä tai edellinen.

Kraanat auki! on sarja kohtauksia arjen kauneudesta ja kauheudesta, pyykkivuoren alla haalistuvasta naiseudesta, riittämättömyydestä ja rakkaudesta. Siitä hetkestä, kun peilissä näkyvät oman äidin kasvot. Ystävyydestä, joka auttaa jaksamaan.

Susanna Haaviston elämänmakuiset tekstit kertovat perhe-elämän onnesta ja onnen varjoista. Kun on yö ja talo vihdoin nukkuu, ystävä puhelimessa kuulee sinut ja senkin mitä et pysty kertomaan.

”Laulut ovat tarinaa, tunteita, matkaa kohti isompia kysymyksiä. Pitää uskaltaa. Uskaltaa, uskaltaa, jotta pääsisi eteenpäin. On pysähdyttävä katsomaan. Näkemään katsomansa.
Sinä teet minut ja minä teen sinut, niin yksinkertaista se on!” - Susanna Haavisto -


Suurella näyttämöllä
ma 4.12. klo 19

Liput 28 € (sis. palvelumaksun)

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Kaivokatu 5
Lappeenranta

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Hinta kaikille 28 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Lappeenrannan kaupunginteatteri
  • Yhteyshenkilö Lipunmyynti Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1
  • Puhelin: 05 616 2220
  • Sähköposti winkki@lappeenranta.fi

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo