Haluatko mökkiläiseksi

Tapahtuman kuvaus

Roope Lipasti:
HALUATKO MÖKKILÄISEKSI?
Takuulla, ja mitä nopeammin sen parempi!
Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!
Toimittaja Roope Lipasti pohjaa hulvattomassa teoksessaan aitoihin kesämökkikokemuksiin, ja katsojat pääsevät järven rannalle mukaan Eijan ja Pertin koitokseen.
Maalataan mökki. Korjataan laituri. Tampataan matot. Lypsetään lehmä. Siivotaan huussi. Ruopataan ranta. Pestään perunat. Eipä ole temppu eikä mikään!
Parisuhteellekin saadaan uusi nousu, kun naapurin rikas herra ja tämän Unelma-vaimo osallistuvat kesäcoctailin sekoitukseen. Tässä komediassa kaikki ei todellakaan mene niin kuin Strömsössä.
Ja koska kyseessä on yllätyskomedia, voi vain odottaa kuka tai ketkä poliitikoista palaavat edellisten kesien näytelmistä hämmentämään keitosta. Vauhdikasta menoa siivittävät tutut kesäiset melodiat.
Ohjauksesta vastaa tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Rissanen, puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen ja musiikkimaestrona toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään Pia Lunkka, Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Jussi Puhakka.
Komedian kantaesitys oli kesällä 2017 Turun Linnateatterissa.
Ensi-ilta Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa tiistaina 26. kesäkuuta 2018. Esitykset jatkuvat 29. heinäkuuta asti.

Kotisivuille Osta liput!

Ajankohta

Tapahtuma on päättynyt.

Tapahtumapaikka

Kruununpuiston kesäteatteri

Torkkelinkatu
Imatra

Lippuhinnat

Ryhmä Hinta
Lapset 17 €
Aikuiset 29 €
Eläkeläiset 27 €
Opiskelijat 27 €

Yhteystiedot

  • Organisaatio: Imatran kaupunki/Teatteri Imatra
  • Yhteyshenkilö Irma Blankenstein
  • Puhelin: 0206176647
  • Sähköposti irma.blankenstein@imatra.fi

Luokitus


Tulosta

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo