Ooppera encore: Semiramide

Tapahtuman kuvaus

Kevätkauteen sisältyy kaksi harvoin nähtyä oopperaa. Niistä ensimmäinen on Rossinin Semiramide. Sitä ei ole esitetty Metissäkään 25 vuoteen. John Copleyn produktio on vuodelta 1990 ja se sijoittuu muinaiseen Babyloniaan. Maailman seitsemään ihmeeseen kuuluvat Babylonian riippuvat puutarhat ovat taustana palatsijuonitteluille, veriteoille ja niiden kostolle sekä yllättäviksi paljastuville identiteeteille. Oopperan libretto pohjautuu Voltairen tragediaan Semiramis. Sopraano Angela Meade laulaa nimiroolin. Hänet on aiemmin nähty elokuvateatteriesityksissä muun muassa Verdin Falstaffissa ja Ernanissa. Ildar Abdrazakov on tarinan konna ja Elizabeth DeShong tekee housuroolin.

Kapellimestari: Maurizio Benini. Ohjaus: John Copley; Lavastus: John Conklin; Puvut: Michael Stennett; Valot: Gil Wechsler.

Rooleissa Angela Meade (Semiramide), Elizabeth DeShong (Arsace), Javier Camarena (Idreno), Ildar Abdrazakov (Assur), Ryan Speedo Green (Oroe).

Osta liput!

Ajankohta

Päivä Viikonpäivät Aika
13.3.201818.00 - 22.00
15.3.201814.30 - 18.30

Tapahtumapaikka

Finnkino Strand

Brahenkatu 5
Lappeenranta

Yhteystiedot

LuokitusEtelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri on maksuton tapahtumien ilmoituspaikka. Tapahtumatietoja voi ylläpitää reaaliaikaisesti hankkimalla omat käyttäjätunnukset. Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee muokkaamaan omaa tapahtumaansa milloin tahansa. Lue lisää

  • logo